Scott Cykler

Køb Scott cykler hos Vendelbo Cykler

Har du tænkt på, hvad der rimer på kvalitet? Det har vi, og vi er kommet frem til, at svaret må være Scott. Scott Cykler klarer sig fantastisk i diverse test af både mountainbikes og racercykler, og det har de gjort gennem en lang årrække. Du kan derfor med ro i sindet investere i en Scott cykel, for det er en investering, der holder.
 


Hvorfor gå på kompromis?


Vi er ikke fan af kompromisser, hvad kvaliteten af din næste cykel angår. Derfor vælger vi også kun mærker af høj kvalitet, og netop derfor fører vi Scott cykler. Vi sørger samtidig for altid at have forskellige typer af cykler, således at du altid kan finde en cykel, der passer dig. Vi har mountainbiken til dig, der nyder en søndagstur i skoven i ny og næ, men hvis du kører et par gange om ugen eller mere, har vi også kvalitetscyklen til dig. Samtidig kan vi tilbyde dig en tur på vores Bikefit, således du er sikker på, at din investering passer dig bedst muligt. Du kan læse mere om Bikefit under fanen ovenfor.Scott til dig


Trænger du også til en ny cykel? Så kom forbi os og lad vores dygtige medarbejdere hjælpe dig. Vi har kunder fra Aalborg, Hjørring, Frederikshavn samt resten af Nordjylland. Du kan kontakte os på telefon 96 23 97 98.

Læs blandt andet om Cannondale cykler

SOCIALE MEDIER

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag

09:30 - 17:30

Lørdag

10:00 - 13:00

BUTIK

FUGLSIGVEJ 58

9800 HJØRRING

Tlf: 96 23 97 98

CVR: 25262212

Batavus
Cannondale
Koga