Cannondale Cykler

Cannondale – din næste kvalitetscykel

Kom og se det store udvalg af Cannondale cykler hos Vendelbo. Vi holder til i Hjørring nær Aalborg og Frederikshavn. Hos Vendelbo Cykler vælger vi kun at føre de stærkeste mærker på markedet. Derfor sælger vi Cannondale mountainbikes og racercykler. Cannondale udmærker sig hver gang, de sender en ny type cykel på markedet. Deres cykler er meget innovative, og de tænker altid kvalitet og bekvemmelighed ind i deres design. Du har altså mulighed for at få fingre en unik blanding af teknologi og design.


Cannondale Mountainbikes

Cannondale cykler er blandt markedets førende cykelproducenter af mountainbikes og racercykler. Med den nyeste teknologi søger de altid at forbedre deres produkt. Det ses bl.a. i deres velkendte lefty-forgaffel på mountainbiken, der generelt anses for at være markedets bedste. Det samme gør sig gældende for racercyklen Synapse, der anses for at være det bedste stel.

Et cykelhold der giver dig fordele

Med en fod inden for et professionelt cykelhold bliver Cannondale nødt til at være i konstant udvikling. Denne innovative tilgang til professionel cykling gør deres teknologi unik i cyklerne. Hvis du ønsker en cykel med det nyeste nye inden for teknologi, bør du altså vælge en Cannondale.

Ring og hør nærmere

Vi servicerer hele Nordjylland, herunder Hjørring og Aalborg. Har du spørgsmål til vores cykler eller på anden vis brug for rådgivning så tøv ikke med at kontakte os på telefon 96 23 97 98.

Læs blandt andet om Scott cykler

SOCIALE MEDIER

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag

09:30 - 17:30

Lørdag

10:00 - 13:00

BUTIK

FUGLSIGVEJ 58

9800 HJØRRING

Tlf: 96 23 97 98

CVR: 25262212

Batavus
Cannondale
Koga