BIKEFIT

BIKEFIT - HVAD ER DET?

Hos Vendelbo Cykler har vi investeret i en innovation, der med garanti kan hjælpe dig. Bikefit er en maskine, man hopper op og cykler på, hvorefter den måler din optimale siddeposition. Det er irrelevant, om du er professionel eller lige startet, cykler et par gange om måneden eller tager cyklen et par gange om dagen. Som den mest avancerede i verden af sin slags, tager vores Bikefit højde for alle parametre. Som en ekstra hjælp er næsten alle cykler, der produceres inkluderet i dens software. Det betyder, at vi kan rådgive dig mod at vælge den cykel, der bedst til dig.

EN HJÆLP TIL DIG

Efter du har taget et Bikefit, justerer vi din cykel, således at du sidder på den mest skånsomme måde. Det afhjælper problemer med ryg, lænd etc. og kan også virke forebyggende. Vi elsker desuden at høre fra vores kunder, så vi laver altid en opfølgning efter to måneder. Skulle der være de mindste problemer, inviterer vi dig ind, så vi kan optimere det. Hos os er kunden kongen, og det ønsker vi, at du kan mærke.

MTB

1.600,-

1.600,-

RACER

2.600,-

TRI

BIKEFIT - FOR DIG

Ønsker du også at undgå unødvendige smerter og irritationer ved cykling? Så kom forbi os i Hjørring, hvor vi hjælper hele Nordjyllands cyklister, inklusiv Aalborg og Frederikshavn.

SOCIALE MEDIER

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag

09:30 - 17:30

Lørdag

10:00 - 13:00

INFO

FUGLSIGVEJ 58

9800 HJØRRING

Tlf: 96 23 97 98

CVR: 25262212

Batavus
Cannondale
Koga